Jokainen yritys tarvitsee itsensä näköiset kotisivut. Tarjoamme kotisivuja varten kaiken tarvittavan suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Meiltä voit myös rekisteröidä verkkotunnuksen ja hankkia webhotellin kotisivujasi varten.

Toimitamme asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyn suunnitelman sivuston ulkoasusta sekä toteutuksen ja hakukoneoptimoinnin – alusta loppuun avaimet-käteen periaatteella. Toteutamme myös monikieliset verkkopalvelut.

Itsepäivitettävät kotisivut

Toteutamme kotisivut käyttäen pohjana julkaisujärjestelmää, joka mahdollistaa myös sen että asiakas voi päivittää kotisivujensa sisältöä itse internet-yhteyden ja web-selaimen avulla. Toteutamme kaiken laajuiset kotisivut joka tarpeeseen, asiakaslähtöisesti ja luotettavasti. Palveluihimme kuuluu myös tietoturvapäivitykset ja sisältöpäivitykset kotisivuille.

Joomla!- ja WordPress julkaisualustat

Toteutamme itsepäivitettävät, dynaamiset kotisivut käyttäen alustana monipuolista julkaisujärjestelmää jonka avulla sivujen sisältöä on helppo hallita ja kehittää. Julkaisualusta asennetaan web-palvelimelle ja kotisivut koodataan sen päälle toimivaksi kokonaisuudeksi. Toimitamme kotisivujen mukana kirjalliset ohjeet sivujen hallintaan ja tarjoamme käyttöönoton tuen.

Kotisivujen päivitys

Kaipaako kotisivusi uudistusta tai päivitystä sisältöön? Loihdimme kotisivuillesi piristettä ja uutta sisältöä toiveittesi mukaan. Päivitämme myös vanhentuneet julkaisujärjestelmä-versiot.

Sosiaalinen media osana kotisivuja

Yrityksen profiilit sosiaalisissa medioissa ovat myös liitettävissä kotisivuille, esimerkiksi Facebook widgetin muodossa. Olennainen osa kotisivujen toimintaa nykyään on myös mahdollisuus jakaa sisältöä eteenpäin sosiaalisessa mediassa.

Kotisivujen hinta

Kotisivujen hinta määräytyy aina sivuston laajuuden ja toiminnallisuuksien mukaan. Teemme jokaisesta projektista tarjouksen, johon hinta on laskettu projektiin kuluvan arvioidun ajan mukaan. Itsepäivitettävät peruskotisivut alkaen 690 € + alv 24 %.

Kysy myös edullisia uuden ja pienyrittäjän kotisivupakettejamme!
Kun etsit nopeampaa ja edullisempaa vaihtoehtoa pienelle yritykselle, voi valmispaketti olla toimiva ratkaisu. Tällöin kotisivujen hinnasta on karsittu pois laaja räätälöinti mutta lopputulos on silti omannäköisesi. Kysy lisää!