Skip to content

Haluatko kotisivut, jotka..

..ovat Sinun itsesi muokattavissa, jos niin tahdot?

..jäävät 100%:sti Sinun omistukseesi?

..joiden myötä et sitoudu yhteen palveluntarjoajaan?

Kotisivut yritykselle

Jokainen yritys tarvitsee itsensä näköiset kotisivut. Tarjoamme kotisivuja varten kaiken tarvittavan suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Meiltä voit myös rekisteröidä verkkotunnuksen ja hankkia webhotellin kotisivujasi varten.

Toimitamme asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyn suunnitelman sivuston visuaalisesta ilmeestä sekä toteutuksen ja hakukoneoptimoinnin – alusta loppuun avaimet-käteen periaatteella.

Itsepäivitettävät kotisivut

Kotisivut räätälöidään käyttäen pohjana julkaisujärjestelmää, joka mahdollistaa myös sen että asiakas voi päivittää kotisivujensa sisältöä itse internet-yhteyden ja web-selaimen avulla. Kaikenlaajuiset kotisivut joka tarpeeseen, asiakaslähtöisesti ja luotettavasti. Palveluihimme kuuluu myös tietoturvapäivitykset ja sisältöpäivitykset kotisivuille.

WordPress-kotisivut yritykselle

Kotisivujen alustana on käytössämme on WordPress-julkaisujärjestelmä, jonka avulla sivujen sisältöä on helppo hallita ja kehittää, myös asiakkaan omasta toimesta. Julkaisualusta asennetaan web-palvelimelle ja kotisivut koodataan sen päälle toimivaksi kokonaisuudeksi. Toimitamme kotisivujen mukana kirjalliset ohjeet sivujen hallintaan ja tarjoamme käyttöönoton tuen.

Kotisivujen päivitys

Kaipaako kotisivusi uudistusta tai päivitystä sisältöön? Loihdimme kotisivuillesi piristettä ja uutta sisältöä toiveittesi mukaan. Päivitys myös vanhentuneille julkaisujärjestelmä-versioille.

Sosiaalinen media osana kotisivuja

Yrityksen profiilit sosiaalisissa medioissa ovat myös liitettävissä kotisivuille, esimerkiksi Facebook widgetin muodossa. Olennainen osa kotisivujen toimintaa nykyään on myös mahdollisuus jakaa sisältöä eteenpäin sosiaalisessa mediassa.

Kotisivujen hinta

Kotisivujen hinta määräytyy aina sivuston laajuuden ja toiminnallisuuksien mukaan. Teemme jokaisesta projektista tarjouksen, jonka hinta on laskettu projektiin kuluvan arvioidun ajan mukaan. Itsepäivitettävät peruskotisivut pienyritykselle, alkaen 690 € + alv 24%.


Lue myös blogit