Skip to content

Miksi pienyritys tarvitsee kotisivut?

Pienyrittäjä tarvitsee kotisivut monista eri syistä. Ja erityisesti pienyrittäjä – jos joku – tarvitsee kotisivut, sillä ilman niitä yritys on oikeastaan vain puoliksi olemassa. Jotkut sanovat jopa että ilman kotisivuja tai somea et ole ollenkaan olemassa!

Tässä on muutamia merkittäviä syitä siihen, miksi pienyrittäjä tarvitsee kotisivut:

  1. Hyvät kotisivut antavat pienyrittäjälle ammattimaisen ja luotettavan imagon. Kotisivut ovat kuin ”virtuaalinen toimisto”, josta asiakkaat voivat saada tietoa yrityksestä ja sen tuotteista tai palveluista.
  2. Kotisivut toimivat mainoskanavana. Ne auttavat löytämään uusia asiakkaita ja lisäämään näkyvyyttä yritykselle.
  3. Kotisivut tarjoavat helppokäyttöisen tavan saada tietoa yrityksestä ja sen tuotteista tai palveluista 24/7.
  4. Kotisivut tarjoavat mahdollisuuden vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa. Asiakkaat voivat esittää kysymyksiä tai antaa palautetta suoraan kotisivuilla.
  5. Kotisivut tarjoavat mahdollisuuden tarjota asiakkaille lisäarvoa. Pienyrittäjä voi esimerkiksi tarjota asiakkailleen ilmaisia latauslinkkejä, opetusvideoita tai muita arvokkaita sisältöjä.
  6. Kotisivut auttavat yritystä näyttämään, että se on ajan tasalla ja toiminnassa. Kotisivut siis lisäävät luottamusta yritykseen.
  7. Kotisivut tarjoavat mahdollisuuden integroida yrityksen toimintaa eri kanaviin, kuten sosiaaliseen mediaan tai verkkokauppaan.

Kaiken kaikkiaan kotisivut ovat tärkeä osa pienyrittäjän markkinointistrategiaa. Ne auttavat lisäämään yrityksen näkyvyyttä ja luomaan ammattimaisen ja luotettavan imagon, jonka tavoitteena on saada lisää myyntiä ja asiakaskuntaa.

Kysy lisää pienyrittäjän kotisivuista!